banner-top-Kinderplein

Kinderdiensthulp gezocht

Timotheus zoekt kinderdiensthulp kinderprogramma Pinksterconferentie Opwekking

dagleiding-kinderprogrammaHet kinderprogramma tijdens de pinksterconferentie
Opwekking is elk jaar opnieuw een groot feest. Voor de duizenden kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar zijn er door Timotheus verschillende programma’s ontwikkeld (afgestemd op de diverse leeftijden), waarin ze op een feestelijke en creatieve manier horen - en zien! - over God en de Bijbel. Door middel van verhalen, toneel, mime, zang, muziek en dans proberen de kinderwerkers de kinderen tot een diepere relatie met de Here Jezus
te leiden. Er zijn ochtend- en middagprogramma's,
die parallel lopen met de diensten voor volwassenen.

Waar gaat het om?
Iedere dag verwachten wij ongeveer 3.500 peuters, kleuters en basisschoolkinderen. Naast de vaste kinderwerkers die het programma verzorgen, hebben we per samenkomst veel extra hulp nodig om te zorgen dat alle kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen.

55 leid(st)ers voor Benjamin - 3 jaar
50 leid(st)ers voor Naftali - groep 0 en 1 basisschool
50 leid(st)ers voor Efraïm - groep 2 basisschool
40 leid(st)ers voor Jozef - groep 3 basisschool
40 leid(st)ers voor Manasse - groep 3 en 4 basisschool
70 leid(st)ers voor Juda - groep 5 en 6 basisschool
50 leid(st)ers voor Jozua - groep 7 en 8 basisschool

N.B. voor België
Benjamin - 1e kleuterklas
Naftali - 2e kleuterklas
Efraïm - 3e kleuterklas
Jozef - klas 1
Manasse - klas 2
Juda - klas 3 en 4
Jozua - klas 5 en 6

Gezocht: mensen met een hart voor kinderen
In de eerste plaats wordt gezocht naar mensen die een hart vol liefde voor kinderen hebben. Ervaring is geen vereiste. Liefde wel. Vooral vaders en moeders, die drie dagen op de conferentie aanwezig zijn, worden uitgedaagd om zich één dag in te zitten bij het kinderwerk. Je maakt mee wat de kinderen beleven en je zult er zelf ook van genieten. Voor degenen die binnen de eigen gemeente betrokken zijn bij zondagsschool en/of kinderwerk is het meehelpen tijdens de conferentie een ideale gelegenheid om leuke nieuwe ideeën op te doen en om opnieuw gemotiveerd te worden voor deze belangrijke taak in de eigen gemeente. Denk er eens over na om met je hele zondagsschoolteam een dagje mee te draaien.

Een paar praktische punten:

  • De minimumleeftijd voor leiding is 15 jaar.
  • Vanwege wettelijke voorschriften dient elke medewerk(st)er ter plaatse een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) te tonen.
  • Omdat wij het belangrijk vinden dat je je voorganger of oudste op de hoogte stelt van uw medewerking tijdens de conferentie, verzoeken wij je vriendelijk om hen van je opgave in kennis te stellen.
  • Voor iedere medewerker aan de conferentie geldt dat wij ervan uitgaan dat hij/zij zelf een W.A.- en een ongevallenverzekering heeft afgesloten; Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden.
  • Wanneer je op het conferentieterrein wilt kamperen, dien je je daarvoor apart op te geven. Je ontvangt zowel een bevestiging van je inschrijving als kampeerder als een bevestiging van je medewerking als kinderwerker.

Tijdens de conferentie kun je je melden bij het infopunt op het kinderplein op de volgende tijden:

vrijdag van 13.00 - 17.00 uur;
zaterdag van 8.00 - 17.00 uur;
zondag van 8.00 - 13.00 uur;
maandag van 8.00 - 14.30 uur.

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 21.30 - 22.30 uur kunt u zich aanmelden in de informatietent.